Εσωτερικό

Κάθε λεπτομέρεια στο Eclipse Cross έχει δημιουργηθεί για να αυξήσει την άνεση και να σας διατηρήσει συνδεδεμένους.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Ο οδηγός έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε cockpit

Δημιουργήσαμε τα χειριστήρια του Eclipse Cross χρησιμοποιώντας μια σχεδίαση οριζόντιου άξονα. Αυτό σημαίνει ότι το ταμπλό παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ελέγχους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια με ελάχιστη κίνηση των χεριών και να εστιάσετε την προσοχή σας στο δρόμο.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ 8 ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SMARTPHONE (SDA)

Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου κι αν βρεθείτε

Το Smartphone Linked Display Audio System σάς επιτρέπει να ενσωματώνετε απρόσκοπτα τη συσκευή σας. Android Auto™: Συνδέοντας το Android™ Smartphone σας στο SDA, μπορείτε να χειρίζεστε με ασφάλεια τις αγαπημένες σας εφαρμογές μέσω φωνητικών εντολών, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Apple CarPlay: Η σύνδεση iPhone με το SDA σάς επιτρέπει να χειρίζεστε εύκολα χάρτες, μουσική, κλήσεις, μηνύματα και πολλά άλλα μέσω του Siri. Το SDA σάς βοηθά να χειρίζεστε εύκολα το iPhone σας, ακόμη και κατά την οδήγηση.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ & ΠΙΣΩ

Το κάθισμα ζεσταίνεται για εσάς

Πριν επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο ένα κρύο και παγωμένο πρωινό, μπορείτε να προθερμάνετε τα καθίσματα εμπρός και πίσω, χρησιμοποιώντας το σύστημα θέρμανσης των καθισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι όσο κι αν έχει πέσει ο υδράργυρος, θα αισθανθείτε άνετα μόλις μπείτε στην καμπίνα του Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Ανάκληση πίσω καθίσματος σε 9 στάδια

Υπάρχει αρκετός χώρος στο Eclipse Cross PHEV για πέντε ενήλικες. Τα πίσω καθίσματα διαθέτουν τη δυνατότητα ανάκλησης 9 σταδίων, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα στη θέση που προτιμάτε για ένα πραγματικά άνετο ταξίδι. Μπορείτε επίσης, να σύρετε τα πίσω καθίσματα προς τα πίσω, δημιουργώντας ακόμα περισσότερο χώρο για τα πόδια.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Χώρος 359 λίτρων για τις αποσκευές σας

Έχουμε κάνει τον χώρο αποσκευών μεγαλύτερο κατά 10% από τα προηγούμενα μοντέλα Eclipse Cross. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε έως και τέσσερις βαλίτσες, με το πίσω κάθισμα στην αρχική θέση του.

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)

Πιο πλούσιος ήχος στην καμπίνα

Το Mitsubishi Power Sound System έχει αναπτυχθεί προσεκτικά για να παρέχει πιο πλούσιο και απαλό ήχο. Εγκαταστήσαμε ηχεία σε 8 θέσεις περιμετρικά της καμπίνας και ρυθμίσαμε τον ήχο για εξαιρετική ακουστική στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο ήχος ενισχύεται και από τα μπροστινά tweeters που έχουν κατασκευαστεί από πολύ άκαμπτα υλικά τιτανίου. Τα ηχεία των θυρών είναι επενδυμένα με υαλοβάμβακα που διαθέτει επικάλυψη αλουμινίου.

ECLIPSE CROSS PHEV

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με την προηγμένη τεχνολογία & ασφάλεια του Eclipse Cross PHEV, ανατρέξτε στην ενότητα Ασφάλεια.