Ασφάλεια

Η προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των ευφυών αισθητήρων που παρακολουθούν το περιβάλλον και σας προειδοποιούν για κίνδυνο, βοηθούν το Eclipse Cross PHEV να προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC)

Μείνετε σε ασφαλή απόσταση από άλλα οχήματα

Διατηρεί μια προ-επιλεγμένη απόσταση μεταξύ του οχήματός σας και του προπορευόμενου αυτοκινήτου μέσω ραντάρ, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία στην οδήγηση. Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο σύστημα σε συνθήκες πυκνής κίνησης σε αυτοκινητόδρομο.

FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

Επιβραδύνει αυτόματα το όχημα για την αποφυγή σύγκρουσης

Το σύστημα FCM παρακολουθεί το δρόμο μπροστά από το όχημά σας, μέσω καμερών και ραντάρ λέιζερ, για να κρατήσει ασφαλείς εσάς και τους συνεπιβάτες σας. Όταν ανιχνευτεί μια ενδεχόμενη μετωπική σύγκρουση, ηχεί προειδοποιητικός συναγερμός και ενεργοποιούνται αυτόματα τα φρένα για να αποτραπεί η μετωπική σύγκρουση ή να μειωθεί στο ελάχιστο η ενδεχόμενη ζημιά.

LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

Αν παρεκκλίνετε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, το αυτοκίνητο θα σας ειδοποιήσει

Αυτή η λειτουργία εκπέμπει ένα ηχητικό σήμα και εμφανίζει μια οπτική προειδοποίηση, όταν ανιχνεύσει ότι το όχημα παρεκκλίνει από τη λωρίδα του, χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί τα φλας.

BLIND SPOT WARNING (BSW)

Ελέγχει αυτόματα τα τυφλά σημεία του οχήματος

Οι αισθητήρες ραντάρ που υπάρχουν στον πίσω προφυλακτήρα ανιχνεύουν οχήματα στα πίσω τυφλά σημεία και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Ένας συνδυασμός οπτικής προειδοποίησης στον καθρέπτη της πόρτας και ηχητικής προειδοποίησης, σας ενημερώνει αμέσως μόλις ανιχνεύσει ένα εμπόδιο στα τυφλά σημεία του οχήματός σας.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA)

Αισθητήρες που σας βοηθούν να κάνετε όπισθεν με ασφάλεια

Ένα πολύ χρήσιμο σύστημα όταν κάνετε όπισθεν κατά τη στάθμευση. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί μια ηχητική προειδοποίηση και εμφανίζει μια οπτική προειδοποίηση στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, αν οι αισθητήρες του πίσω προφυλακτήρα εντοπίσουν ένα όχημα που πλησιάζει ενώ κινείστε με όπισθεν.

MULTI AROUND MONITOR

Ενσωματωμένες κάμερες που διευκολύνουν τη διαδικασία στάθμευσης

Σταθμεύστε με ασφάλεια και άνεση. Οι κάμερες που έχουν προσαρμοστεί μπροστά, πίσω και στις πλευρές του οχήματος, συνεργάζονται για να εμφανίσουν διάφορες όψεις του οχήματός σας (συμπεριλαμβανομένης της πανοραμικής προβολής) και να αποκαλύψουν τα τυφλά σημεία.

ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS)

Τέλος στα εμπόδια κατά τη στάθμευση

Ηχεί μια ειδοποίηση και εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα, όταν οι αισθητήρες εμπρός και πίσω εντοπίσουν ένα εμπόδιο κοντά στο όχημά σας. Η ισχύς του κινητήρα ρυθμίζεται αυτόματα αν επιταχύνετε κατά λάθος.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB)

Οι προβολείς ανάβουν για εσάς

Διατηρήστε τα χέρια σας στο τιμόνι και αφήστε το σύστημα AHB να αλλάξει αυτόματα από μικρή σε μεγάλη σκάλα φώτων, ανάλογα με το αν υπάρχει αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

7 ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ SRS

Προστασία για όλους τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο

Οι μπροστινοί αερόσακοι, οι πλευρικοί αερόσακοι, οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας και ο αερόσακος για τα γόνατα του οδηγού, προστατεύουν εσάς και τους συνεπιβάτες σας σε περίπτωση σύγκρουσης. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ RISE

Απορροφά την ενέργεια σε περίπτωση σύγκρουσης

Η ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης ενισχύονται σημαντικά από το αμάξωμα RISE της Mitsubishi Motors, το οποίο απορροφά αποτελεσματικά την ενέργεια πρόσκρουσης και διατηρεί την ακεραιότητα της καμπίνας σε περίπτωση σύγκρουσης.

ECLIPSE CROSS PHEV

Τι θα θέλατε να κάνετε μετά;