Η οδήγηση

Το νέο ECLIPSE CROSS PHEV προσφέρει εντυπωσιακό χειρισμό και συμπεριφορά στις στροφές. Αυτό οφείλεται στην υψηλή ακαμψία του αμαξώματος, στο χαμηλό κέντρο βάρους και στο σύστημα 4WD με δύο ηλεκτροκινητήρες.

ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Σε αντίθεση με πολλά υβριδικά οχήματα, το Eclipse Cross PHEV διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες. Αυτό σημαίνει ότι το όχημα μπορεί να αξιοποιεί την ισχύ EV πιο συχνά, ώστε να έχετε μια πραγματικά αθόρυβη και άνετη οδήγηση, με απρόσκοπτη επιτάχυνση στις περισσότερες συνθήκες οδήγησης.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

Εκπληκτική σταθερότητα

Το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που ονομάζεται Super All Wheel Control ρυθμίζει την ισχύ μετάδοσης και πέδησης σε κάθε τροχό. Το αποτέλεσμα είναι πιο εστιασμένη ισχύς, καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές και μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργεί μέσω ενός συνδυασμού των συστημάτων Active Yaw Control (AYC), Active Stability Control (ASC) και Anti-lock Braking System (ABS).

Περισσότερα για το Super All-Wheel Control

Active Yaw Control (AYC)

Καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο

Το Active Yaw Control είναι ένα μοναδικό σύστημα που έχουμε εφεύρει. Βελτιώνει τη συμπεριφορά στις στροφές χρησιμοποιώντας τα φρένα για τη βέλτιστη κατανομή της ροπής στους τροχούς αριστερά και δεξιά. Έτσι, ακόμα κι αν φρενάρετε ή επιταχύνετε πολύ δυνατά, εξακολουθείτε να διατηρείτε τον έλεγχο.

Active Stability Control (ASC)

Σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες

Το σύστημα Active Stability Control χρησιμοποιεί αισθητήρες για την ανάλυση της κίνησης του οχήματος και τον εντοπισμό πιθανής αστάθειας. Στη συνέχεια κατανέμει αυτόματα τη ροπή και την ισχύ πέδησης στους τροχούς αριστερά και δεξιά, για να διατηρηθεί τη ευστάθεια.

Anti-lock Brake System (ABS)

Φρένα που δεν μπλοκάρουν

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ολίσθηση. Λειτουργεί εμποδίζοντας το μπλοκάρισμα των τροχών κατά το φρενάρισμα, ώστε να είναι πάντα σε επαφή με το οδόστρωμα.

5 DRIVE MODE SELECTOR

Καλύτερη πρόσφυση όταν τη χρειάζεστε

Μπορείτε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την πρόσφυση του Eclipse Cross PHEV στην εκτός δρόμου οδήγηση, με τον διακόπτη επιλογής λειτουργίας οδήγησης. Απλώς πατήστε τον μέχρι να εμφανιστεί η λειτουργία που θέλετε στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών. Επιλέξτε ανάμεσα σε 5 λειτουργίες: Normal, Snow, Gravel, Tarmac και Eco.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΜΕΣΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

Αποδοτικό, αλλά και οικονομικό

Το Eclipse Cross PHEV διαθέτει έναν κινητήρα 2ΕΕΚ 2,4 λίτρων με 4 κυλίνδρους σε σειρά και 16 βαλβίδες. Έχει σχεδιαστεί για τη βέλτιστη απόδοση του καυσίμου, επομένως είναι ιδανικός για οικονομία και για προστασία του περιβάλλοντος.

HEAD UP DISPLAY (HUD)

Περισσότεροι τρόποι για να ενημερώνεστε

Ένα φουτουριστικό Head Up Display (HUD) βρίσκεται στον πίνακα οργάνων, ακριβώς πάνω από το τιμόνι και σας επιτρέπει να διατηρείτε στο βλέμμα σας στο δρόμο, λαμβάνοντας παράλληλα, σημαντικές ειδοποιήσεις για το όχημα, όπως είναι η ταχύτητα του αυτοκινήτου, η πλοήγηση και οι προειδοποιήσεις.

ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Άμεσες προειδοποιήσεις

Ανάμεσα στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο υπάρχει μια έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών πληροφοριών, η οποία παρέχει πληροφορίες για την ανάφλεξη, τη λειτουργία οδήγησης και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια. Όπως το Head Up Display, είναι τοποθετημένη σε σημείο που επιτρέπει εύκολη ενημέρωση με ελάχιστη κίνηση των ματιών, επιτρέποντας σας να οδηγείτε διατηρώντας το βλέμμα σας στο δρόμο.

ΕΙΔΙΚΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ομαλό, σταθερό κράτημα

Το σύστημα ανάρτησης των τροχών του Eclipse Cross PHEV έχει ρυθμιστεί ειδικά, για να προσφέρει σταθερό, ομαλό χειρισμό χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση. 

ECLIPSE CROSS PHEV

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με την εκπληκτική εμφάνιση του Eclipse Cross PHEV, ανατρέξτε στην ενότητα Εξωτερικό.