Εξωτερικό

Το νέας γενιάς Eclipse Cross PHEV σηματοδοτεί την πρώτη γραμμή των νέων σχεδιαστικών εξελίξεων μας. Ωθήσαμε τα όρια και δεν κάναμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, για να δημιουργήσουμε το τέλειο PHEV crossover.

ΚΟΜΨΟ COUPE SUV

Ευελιξία στους δρόμους της πόλης

Το σμιλεμένο, κωνικό σχήμα του Eclipse Cross PHEV δίνει την αίσθηση ενός αθλητή που συσπειρώνει το σώμα του, πριν περάσει πάνω από ένα εμπόδιο. 

DYNAMIC SHIELD

Ένας συνδυασμός προστασίας και απόδοσης

Στο δυναμικό, χαρακτηριστικό εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, ενσωματώνεται τη σχεδιαστική ταυτότητα Dynamic Shield, η οποία συμβάλλει στην ξεχωριστή εμφάνιση και παρέχει μεγαλύτερη προστασία στους πεζούς και τους επιβάτες.

ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ, ΕΞΑΓΩΝΟ ΣΧΗΜΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Βελτιωμένη σταθερότητα, καλύτερος χειρισμός

Κοιτάζοντας το νέο Mitsubishi Eclipse Cross από το πίσω μέρος, θα δείτε ότι έχει σχεδόν εξαγωνικό σχήμα. Με άλλα λόγια, φαρδαίνει στη μέση και στενεύει στην κορυφή. Αυτό δημιουργεί ένα πιο κομψό coupe SUV προφίλ και χαρίζει στο Eclipse Cross PHEV τη στιβαρή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση του.

ΣΗΜΑ PHEV

Δηλώστε ξεκάθαρα τα πράσινα διαπιστευτήριά σας

Το νέο Eclipse Cross έχει ένα σήμα EV στο πλάι και ένα σήμα PHEV στο πίσω μέρος. Μπορεί να θεωρείτε ότι τα σήματα δεν είναι τόσο σημαντικά, αλλά δείχνουν ξεκάθαρα, ότι συμβάλετε για τη μείωση της εξάρτησή μας από τα ορυκτά καύσιμα.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ένας υπέροχος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας

Η μπροστινή όψη του Eclipse Cross έχει εντυπωσιακή εμφάνιση. Το κεκλιμένο καπό τραβά τα βλέμματα, με τα φώτα ημέρας (DRL) LED να προσφέρουν στο αυτοκίνητο μια χαρακτηριστική όψη που θυμίζει αιλουροειδές που είναι έτοιμο να επιτεθεί. Κάτω από τα DRL θα βρείτε το ογκώδες, σμιλεμένο σύμπλεγμα των προβολέων, το οποίο φιλοξενεί τόσο τους προβολείς LED όσο και τα φώτα ομίχλης LED.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Μην χάσετε τίποτα από τη θέα

Η ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή κάνει το αυτοκίνητο να δείχνει ελαφρύτερο και ακόμη πιο ευρύχωρο. Στα ταξίδια, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κάθε όμορφο τοπίο της διαδρομής. Ενσωματώνει μια ηλεκτρική περσίδα για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

ΝΕΟ ΧΡΩΜΑ WHITE DIAMOND

Ένα πιο βαθύ και πολύ εντυπωσιακό λευκό χρώμα

Το νέο Eclipse Cross PHEV διατίθεται σε μια σειρά δυναμικών χρωμάτων, στην οποία περιλαμβάνεται το νέο 4 στρώσεων White Diamond με γυαλιστερό φινίρισμα.

ECLIPSE CROSS PHEV

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με την άνεση που προσφέρει το Eclipse Cross PHEV, ανατρέξτε στην ενότητα Εσωτερικό.